Termeni si conditii

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Gelateria Velluto (Ascomiceta s.r.l.) își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părti.

Relația dintre părți este guvernată de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Gelateria Velluto garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul gelateriavelluto.ro și shop.gelateriavelluto.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului gelateriavelluto.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Acomiceta s.r.l. și a furnizorilor săi și este aparăt de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul reprezentantului legal al Ascomiceta s.r.l. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul gelateriavelluto.ro este deținut de către Ascomiceta s.r.l.. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe gelateriavelluto.ro sunt produse și comercializate de Ascomiceta s.r.l.. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Denumirea comerciala

GELATERIA VELLUTO este denumirea comercială a societății comerciale Ascomiceta s.r.l.

Număr înregistrare la Reg.Com.: J23/2291/2016
Cod unic de identificare fiscală: RO-34416296
Sediu social: Afumați Ilfov, șos.Petrăchioaia 166/7 (Tarla 32 Parcela 136) construcția C17
Punct de lucru: Voluntari Ilfov, șos.Stefănești nr.52
Banca Transilvania – sucursala Ghica
IBAN: RO55 BTRL RONC RT03 5292 5601

Telefon contact: (+40) 724 227 126
email: office@gelateriavelluto.ro

Poilitica de retur

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate.
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

 

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de gelateriavelluto.ro:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Pentru înghețată, asta înseamnă că trebuie să nu guști și să o trimiți tot la o temperatură potrivită transportului înghețatei. Fiind un produs alimentar, asta înseamnă că ne-o poți da înapoi doar în momentul în care ți-am livrat-o. Nu credem că se va întampla, dar aveți acest lucru în vedere.
 • Returul se face cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/ electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Garantia produselor

Garantia produselor vandute de gelateriavelluto.ro

Pentru toate produsele vândute și livrate de către gelateriavelluto.ro beneficiezi de certificate de garanție/ conformitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Perioada de garanție este specificată în certificatul de garanție/ conformitate al fiecarui produs.

Declaratii nutritionale si alergeni

Produs Declarație nutrițională (ingredientele bolduite au potențial alergen)
Vanilie Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, smantana pasteurizata (35% grasime), lapte praf degresat, dextroza, pasta vanilie bourbon (zahar, apa, sirop de glucoza, amidon modificat, baton de vanilie, aroma naturala de vanilie bourbon, colorant natural: caroten), sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata.Valori nutritionale per 100g de produs: valoare energetica: kCal/kJ:161/685; grasimi:5, din care a.g.s.:3, glucide:24 din care zaharuri:24, proteine:2, fibre:4, sare(mg):62.
Afine cu lapte Lapte integral de consum pasteurizat, afine de padure, zahar brut, smantana pasteurizata (35% grasime), lapte praf degresat, dextroza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; sirop de glucoza, proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata.Valori nutritionale per 100g de produs: valoare energetica: kCal/kJ:155/660; grasimi:3, din care a.g.s.:3, glucide:25 din care zaharuri:23, proteine:3, fibre:4, sare(mg):62.
Gianduia Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, alune de padure, lapte praf degresat, dextroza, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata.
Caramel cu unt sărat Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, lapte praf degresat, dextroza, smantana pasteurizata (35% grasime), zahar, unt, grasime vegetala arahide, sirop de glucoza, zahar caramelizat, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; sare, pulpa fruct de baobab deshidratata, emulsifianti: lecitina din soia; aroma naturala.
Tiramisu Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, smantana pasteurizata (35% grasime), lapte praf degresat, dextroza, mascarpone praf, vin marsalla, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; piscoturi (albus de ou, ou, zahar, faina de grau, agent de afanare: carbonat acid de sodiu, carbonat acid de amoniu; aroma naturala, sare), cacao, proteine vegetale: din mazare; cafea, pulpa fruct de baobab deshidratata.
Fistic Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, fistic, lapte praf degresat, smantana pasteurizata (35% grasime), dextroza, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata.
Arahide Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, arahide, lapte praf degresat, smantana pasteurizata (35% grasime), dextroza, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata, sare.
Alune de pădure Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, alune de padure, lapte praf degresat, dextroza, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; pulpa fruct de baobab deshidratata.
Iaurt amarena Lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut, variegato amarene (cirese negre, sirop de glucoza, zahar, apa, stabilizatori: pectina, agar; aroma naturala, colorant natural: antocianine, concentrat hibiscus si morcov; acidifiant: acid citric), lapte praf degresat, smantana pasteurizata (35% grasime), dextroza, iaurt deshidratat degresat, sirop de glucoza, fibre vegetale: din porumb, din cartof, inulina; proteine vegetale: din mazare; aroma naturala, acidifianti: acid citric; pulpa fruct de baobab deshidratata.
Lămâie Apa de izvor plata, zahar brut, lamaie, dextroza, sirop de glucoza, fibre vegetale: inulina, din cartof; proteine vegetale: din mazare; menta, pulpa fruct de baobab deshidratata.
Zmeură Zmeura, apa de izvor plata, zahar brut, dextroza, sirop de glucoza, fructoza, lamaie, proteine vegetale: din mazare.
Mango Mango, apa de izvor plata, zahar brut, dextroza, sirop de glucoza, fructoza, proteine vegetale: din mazare.
Maracuja Apa de izvor plata, maracuja (fructul pasiunii), zahar brut, zahar, sirop de glucoza, fructoza, dextroza, extract vegetal maracuja, aroma naturala, amidon, proteine vegetale: din mazare.
Rodie Rodie, mure, apa de izvor plata, zahar brut, dextroza, sirop de glucoza, fructoza, proteine vegetale: din mazare; fibre vegetale: din cartof; pulpa fruct de baobab deshidratata.
Ciocolată fără zahăr Lapte integral de consum pasteurizat, fructoza, cacao grasimi scazute, ulei vegetal de arahide, lapte praf degresat, amidon, migdale, alune de padure, stabilizatori: guma guar, guma caruba; mono si digliceride ale acizilor grasi, emulsifianti: mono- si digliceride ale acizilor grasi; lecitina, arome naturale.
Căpșune fără zahăr Apa de izvor plata, capsune, fructoza, stabilizatori: guma caruba, guma guar; emulsifianti: mono- si digliceride ale acizilor grasi; amidon.
Pere Williams Pere williams, apa de izvor plata, zahar brut, zahar, dextroza, lamaie, stabilizatori: guma guar, guma caruba, proteine vegetale: din soia; emulsifianti: mono- si digliceride ale acizilor grasi.
Piersica Apa de izvor plata, dextroza, zahar, piersica, fibre vegetale: inulina; ulei de cocos (poate contine proteine din lapte), stabilizatori: pectina, guma guar, guma caruba; arome naturale.