Informatii detaliate despre ingrediente, alergeni si valori nutritionale.

Mai jos posti descarca lista cu ingrediente si alergeni din inghetata noastra. In cazul in care ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi.

Gusturile noastre pe foarte scurt

Gelato-ul pe baza de lapte

De regula, gelato-ul Velluto are la baza lapte integral de consum pasteurizat, zahar brut de trestie, smantana pasteurizata de 35% grasime, lapte praf degresat pentru structura, putina dextroza, un amestec de fibre vegetale si proteine vegetale si un stabilizator natural: pulpa din fruct de baobab deshidratata.

De aici pornim sa facem gusturile noastre consacrate adaugand mai mult gust: caramel cu unt sarat, fistic sau Vanilie bourbon.

Sorbetto-ul pe baza de apa

Sorbetto-urile noastre pornesc de la fructe si apa de izvor plata, continua cu un amestec dulce format din zahar brut de trestie, dextroza si pulbere de glucoza si se completeaza cu fibre vegetale si pulpa de fruct de baobab. In majoritatea adaugam si un strop de lamaie pentru aciditate.